Ten Art Design  Terho-60-vuotta-034.jpg Terho Niskanen

Hem Presentation Kontakt Tidningar Artiklar Tattoo Bilder Suomi Gästbok

2011-05-09 19:36

TEN ART DESIGN är ett företag som har Airbrusch som specialitet.
Jag själv heter Terho Niskanen och levererar unika motiv för såväl bilar, lastbilar, motorcyklar, möbler, väggar m.m. Vill du synas lite extra, skilja dig från mängden?
En kontakt med mig är en garanti för att få en unik och professionell design.

Jag har hela norra Europa som arbetsfält och har under åren blivit ett känt och välaktat namn inom Airbrush. Ta gärna en titt i bildgalleriet som visar en del av de arbeten jag utfört.

Jag är född i Savolax i Finland 1948. Efter militärtjänsten i Finland flyttade jag 1969 till Södertälje och började arbeta på Scania.

Redan som barn var jag mycket intresserad av att teckna och måla, vilket jag utvecklade som vuxen genom att måla och studera på olika kurser.

Jag började med väggmålningar på Scania här i Sverige, och därefter Holland och Frankrike. På 80-talet målade jag i olja och i början av 90-talet övergick jag till Airbrush. 1994 slutade jag på Scania och började motivmåla bilar på heltid och är nu en av landets mest erfarna motivlackerare.

Airbrush bygger på att, i tunna lager, spruta en snabbtorkande färg och sedan steg för steg bygga upp motivet. Då alla skikt är lagda läggs en klarlack på och resultatet blir en snygg, lättskött och stark dekor.

 

                                     All photographs within this site are © Terho Niskanen 2013 ten-motivlack.eu   mail: info@ten-motivlack.eu

2013-05-26